F&H Smoking shirt wing collar met studs

89.95

Het perfecte smokingshirt! Slim fit gesneden uit luxe katoen en Zwitsers pique met vadermoordenaar kraag. Dit shirt wordt geleverd met gratis zwarte F&H Studs t.w.v. € 18,95

SKU: 0-1-1 Categorieën: ,

Beschrijving

Fredericks & Henderson is een traditioneel merk dat oude waarden en etiquette combineert met een modern slank gesneden design en comfort. We besteden veel aandacht aan elke stap en elk detail van het productieproces; van de grondstoffen tot de uiteindelijke snijpatronen en vakdetails. Alles gebeurd met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Fredericks & Henderson maakt gebruik van moderne en duurzame productiemethoden met respect voor het milieu en de mensen uit de landen waar wij actief zijn. 

Bij het ontwerpen maken wij gebruik van moderne technieken, maar nemen altijd de traditionele etiquette in acht bij het maken van uw shirt. Het resultaat is de creatie van een shirt met een slanke moderne pasvorm en optimaal comfort gecombineerd met een traditionele stijl die succesvol is geweest door de eeuwen heen. 

Extra informatie

Maat

2XL, Extra large, Large, Medium, Small

Boord maat

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 37 (extra lange mouwen), 38 (extra lange mouwen), 39 (extra lange mouwen), 40 (extra lange mouwen), 41 (extra lange mouwen), 42 (extra lange mouwen), 43 (extra lange mouwen), 44 (extra lange mouwen), 45 (extra lange mouwen), 46 (extra lange mouwen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “F&H Smoking shirt wing collar met studs” te beoordelen