Over ons

Als Stijlmeesters met een corporate achtergrond doen wij waar we goed in zijn: jou persoonlijk adviseren over je eigen stijl. Zakelijk of privé. Hiervoor hebben we de betere casual, zakelijke of feestelijke herenkleding in onze collectie: mooie merken als Hugo Boss, Denham, Ted Baker, Profuomo, Cavallaro, Vanguard, Benvenuto, Van Gils, Tommy Hilfiger, North84, Com4 en Greve.

Kijk eens in de webshop of kom langs in Gentlemen’s Place Zuidas of Aalsmeer. In onze gemoedelijke one-stop shop – met ruime paskamers – geven we je no-nonsense advies en een lekkere kop koffie. Ook leggen we je graag uit waaróm een stijlvollere uitstraling een gunstig effect heeft op je zelfvertrouwen, en zelfs op je zakelijke en privérelaties.

Met het advies van Gentlemen’s Place blijf je jezelf, maar straal je meer authenticiteit en klasse uit.

Stijlvolle groet

Amsterdam (Zuidas)

Aalsmeer

Vaak horen we onze klanten zeggen: wat is het aangenaam, gezellig en wat een goede service. Je wordt bij ons altijd geholpen door ervaren Stijlmeesters. Met Gentlemen’s Place creëren wij een ontspannen plek voor mannen, waar mode en stijl tot leven komen.

We vermaken de outfits op maat van klein tot groot, bezorgen je kleding kosteloos thuis en organiseren regelmatig Stijl Masterclass en unieke events. Als columnisten van diverse bladen, zoals de UIT Magazine, INTO Business en de ZUIDAS Magazine schrijven wij over mode, uitstraling en beantwoorden wij vragen van lezers.

Wil je op de hoogte blijven volg ons op Facebook en Instagram of kom langs voor een kennismaking in een van onze winkels.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail