Over Ons

Welkom op de site en webshop van Gentlemen’s Place!

Wij zijn Adam Tasi en Christiaan Sijnen, de gepassioneerde Stijlmeesters van de Randstad. Aan de hand van complete outfits, advies op maat stylen wij jou op een persoonlijke en aangename manier zodat jij zowel in je privé als zakelijke leven met zelfvertrouwen goed voor de dag komt. Klasse en stijl, op zowel casual als business casual en pakken gebied.

In onze filialen op de Zuidas in Amsterdam en in Aalsmeer hebben we een stijlvolle maar gemoedelijke one-stop shopping beleving gecreëerd. Ruime paskamers en een complementaire eigen bar zijn naast de keuze uit onze mooie merken zoals Denham, Ted Baker, Profuomo, Cavallaro, Vanguard, Benvenuto en Greve standaard. Zeer binnenkort voeren we ook Hugo Boss en Tommy Hilfiger. Je vindt bij ons zowel casual, business casual outfits als pakken en smokings.

Amsterdam (Zuidas)

Gentlemen's Place Zuidas Amsterdam

Aalsmeer

Gentlemen's Place Aalsmeer

Vaak horen we onze klanten zeggen: wat is het aangenaam, gezellig en wat een goede service. Je wordt bij ons altijd geholpen door ervaren Stijlmeesters. Met Gentlemen’s Place creëren wij een ontspannen plek voor mannen, waar mode en stijl tot leven komen.

We vermaken de outfits op maat van klein tot groot, bezorgen je kleding kosteloos thuis en organiseren regelmatig Stijl Masterclass en unieke events. Als columnisten van diverse bladen, zoals de UIT Magazine, INTO Business en de ZUIDAS Magazine schrijven wij over mode, uitstraling en beantwoorden wij vragen van lezers.

Wil je op de hoogte blijven volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn of kom langs voor een kennismaking in een van onze winkels.

Bestsellers

+31 297 767 060
info@gentlemensplace.com